donderdag 8 mei 2014

Forever 21!!!

Hooi allemaal! Ik kan niet vertellen hoe blij ik was gister, want er was een pakketje voor mij binnen van de Forever 21.
Gistermiddag ging de deurbel en ik vermoedde de bezorger al, want ik kreeg de dag ervoor een berichtje met 'uw bestelling is verstuurd'. Daar was het dan, mijn heilige pakketje van de Forever 21. Nu denken jullie waarschijnlijk 'waarom vindt ze het zó bijzonder?', dat is omdat ik voor het eerst een yogalegging heb besteld. Normaal sport ik gewoon in een Adidas broekje, maar zulke sportleggings stonden altijd op mijn verlanglijstje. Laatst zag ik dus op de site van Forever 21 een hele leuke en budget yogaleggingOmdat ik hem voor het eerst zou gaan gebruiken om te sporten, vond ik het belangrijk dat hij niet duur was, want als ik hem dan bijvoorbeeld niet fijn vind zitten, dan is het niet al te zonde van mijn geld. (wow dat was een lange zin)

Ik had dus op de site gekeken en ik was er gelijk heel enthousiast over, maar er was geen S meer van geen enkele kleur! Ik kon wel huilen! Ik zocht al heel lang naar een goede goedkope, maar ook leuke yogalegging en die was er wel, maar niet in mijn maat! Normaal gesproken bestel ik dus alles in maat S, maar toen ik op de maattabel keek van F21 behoorde ik in de XS, dus ik vond het wel een gokje waard en bestelde hem in XS. Het was dus nog extra spannend, want ik was bang dat hij te klein was, maar dat was hij niet!!!! Ik ben er echt zó ontzettend blij mee ! :) Hij was trouwens 10,75 euro (super goedkoop).

Ook heb ik nog een hele leuke pastelkleurig rokje gevonden en deze was ook belachelijk goedkoop: 6,50 euro! Deze heb ik dan ook gelijk besteld. Er was geen maat S meer, maar wel een M en ik dacht; hij is toch elastisch aan de bovenkant dus ik pas hem sowieso wel. Hij past trouwens perfect. :)

Ik ben echt super blij met allebei de items <3

xxx, happy nutellababe

2 opmerkingen: