zondag 27 april 2014

Mijn favorite roze beauty producten

Hoi allemaal! Vandaag ga ik mijn favorite roze beauty producten met jullie delen. Ik vind roze gewoon een hele mooie kleur, van fel roze tot aan baby roze!
Zoals jullie al weten ben ik echt een fan van pastelkleuren en mijn lievelings pastelkleur is dan ook baby roze ❤️


Ik heb 2 producten uitgekozen. Een lippenstift en een nagellak. De lippenstift is Maybelinne Vivid rose (nummer 904) en de nagellak is 211 van L'Oreal Paris.


Deze lippenstift vind ik echt super tof. Hij blijft goed zitten en de kleur vervaagt niet. Ik vind het echt een lente-zomer kleur, maar ik heb hem natuurlijk ook wel eens in de winter op gehad. Ik heb heel vaak roze op mijn nagels, dus daarom vind ik het fijn dat hij van goede kwaliteit is. Hij dekt in 1 laag en blijft ook heel goed zitten bij mij. Jammergenoeg heb ik een slechte eigenschap en dat is dat wanneer er een klein stukje nagellak van mijn nagel is, ik hem verder eraf krab... Dus bij mij blijft hij er maximaal 3 dagen op zitten.

Dit waren mijn 2 favorite roze beauty producten. Ik hoop dat je het leuk vond. Ik vond het in ieder geval heel leuk om te schrijven.

Liefs, nutellababe.

4 opmerkingen:

  1. De lipstick vind ik ontzettend mooi!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk artikel, het was nog leuker geweest als je er wat swatches bij had gedaan want ik ben nu wel heel benieuwd naar de lipstick. Liefs x

    BeantwoordenVerwijderen